Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung ryktas släppa Galaxy S4 i februari 2013

Samsungs nuvarande toppmodell, Galaxy S3, släpptes så sent som i maj i år. I februari nästa år sägs Samsung lansera uppföljaren Galaxy S4.

Tre dagar efter att iPhone 5 presenterats av Apple kom Samsungs svar. Först en annons där företaget jämför iPhone 5 med Samsung Galaxy S3, och därefter ryktades det att Samsung via anonyma källor bekräftat till The Korea Times att de kommer lansera uppföljaren till Galaxy S3, Galaxy S4, på Mobile World Forum i Barcelona i februari 2013. Galaxy S4 ska nå butikerna en månad senare, i mars 2013. Samsung förnekar uppgifterna.

Bilden ovan är en konceptbild av okänt ursprung som publicerats av webbsajten BostInno. Det kan tyckas vara underligt att Samsung dagarna efter Apples lansering av iPhone 5 annonserar om Galaxy S3 som en bättre telefon än iPhone 5 (vilket ingen utanför Apple kan säga något om ännu då telefonen ju inte släppts) och att företaget sedan enligt uppgift läcker ut att Galaxy S4 släpps efter årsskiftet. Detta i sin tur kan få Galaxy S3 att redan idag kännas som en gammal modell, med vetskapen att nästa modell är ett par månader bort.

Apples försäljning av iPhone drabbas av ungefär samma fenomen varje år, men skillnaden är att Apple inte kommunicerar ut något, utan det är en förväntan på att det ska komma en ny modell som gör att många kunder håller i sina plånböcker i väntan på en ny modell.

Huruvida Samsung Galaxy S3, så som Samsung själva hävdar, är bra nog att möta upp konkurrensen från iPhone 5 återstår att se, eller om det sker först vid lanseringen av Samsungs nya mobiltelefon nästa år.

Fotnot: Nyheten redigerades 2012-09-18 22:38.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.