Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hone hittar nycklar från iPhone

Förlagda nycklar blir ett minne blott om nyckelringen Hone blir verklighet.

Hone är ett nytt Kickstarterprojekt som utnyttjar Bluetooth för att hålla reda på nyckelknippan. Konceptet är enkelt; Hone fästs i nyckelringen och parkopplas med en app i iPhone. När nycklarna blir förlagda, vilket händer förr eller senare, kan appen hjälpa till att lokalisera nyckelringen.

Hone fungerar bara med iPhone 4S och nya iPad eftersom bara dessa stödjer den nya Bluetooth 4.0-standarden var lågenergifunktion gör denna teknik möjlig. Batteriet i Hone räcker i 6 månader och räckvidden är upp till 50 meter.

För att lägga en beställning på Hone krävs 49 dollar i stöd, plus 15 dollar extra för internationell frakt. Totalt blir det knappt 450 kr.

Som alla Kickstarterprojekt krävs det att tillräckligt många väljer att stödja projektet för att det ska bli av. Än så länge är detta projekt alldeles nytt och det återstår att se om de lyckas få ihop de 46.000 dollar som är målet inom en månad.

[via [url="http://www.macstories.net/news/kickstarter-ho..."/]MacStories[/url]]

Billigare alternativ som redan finns i handeln

För den som inte vill vänta på Hone eller tycker 450 kr är för mycket finns Nyckelhittaren Key Finder från Clas Ohlson som bara kostar 149 kr. Men då får man inte möjligheten att använda en app i iPhone som sökare, det sker istället med en kreditkortsstor sändare.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.