Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store Stockholm slår upp portarna i augusti eller september

Det har länge talats om att Apple är på väg att öppna en butik i Stockholm. Nu visar det sig att svenska Apple Store slår upp portarna i augusti eller september.

I vintras bildades bolaget Apple Retail AB och ryktena om en Apple Store i Sverige tog fart på nytt. Kort därefter dök det upp en jobbannons på den officiella webbplatsen där det söktes butikspersonal i Stockholm.

Efter att de första anställningarna är klara visar det sig nu att den svenska Apple Store slår upp portarna lagom till skolstarten. De nyansanställda, däribland personal till Genius Bar, kommer att utbildas under sommaren och planen är att butiken ska öppna i augusti eller september.

Precis som vanligt avslöjar Apple ingenting i förväg, inte ens var butiken kommer att ligga.

Skriven av

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.