Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ryktescirkus

iPad 3, iPhone 5 och nya MacBook Pros. Många nya rykten cirkulerar..

Det är iLounge (via Electronista) som rapporterar att iPad 3 kommer att bli tjockare på grund av dubbla bakgrundsbelysta paneler i skärmen. En ökning på 0,7mm men iPad 3 kommer enligt ryktet ändå vara tunnare än iPad 1 och skärmen kommer att ha en upplösning på 2048x1536. Ryktet att den släpps i mars kvarstår.

iPhone 5 kommer också att bli större med en skärm på 4" enligt samma rykte. Detta gör att även den blir större, fast på längden, med 8mm. Den kommer att få ett skal av metall men inte samma som droppform som iPad 2.

En tunnare MacBook Pro ska enligt ryktet lanseras under 2012.

Diskutera nästa iPhone i forumet: Namnet, datumet och utseendet

Diskutera nästa iPad i forumet

Diskutera 15" "MacBook Air/Pro" i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.