Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google köper Motorola Mobilty

Google köper Motorolas mobildivision för 12,5 miljarder.

För Motorolas gamla mobilavdelning, numera i ett separat bolag som heter Motorola Mobility med huvudkontor utanför Chicago, betalade Google 12,5 miljarder USD kontant enligt Wall Street Journal.

Google har letat efter patentportföljer en längre tid och i och med att Google helt blev utan när det kanadensiska bolaget Nortels höll sin stora patentauktion tidigare i år skrev Googles VD Larry Page på Googles blog att köpet "will enable us to better protect Android from anti-competitive threats from Microsoft, Apple and other companies."

Nortels auktion vanns för övrigt av ett konsortium där bland annat Apple, Microsoft och SonyEricsson ingick.
Köpet av Motorola Mobilty ger inte bara Google rätten till en större mängd patent utan även viktig know-how om tillverkningen av mobiltelefoner, något som Google saknar. Google-mobilen Nexus One tillverkades av HTC genom samarbetet med Google.

Motorola Mobility som för det senaste kvartalet rapporterade en förlust på 56 miljoner USD kommer att fortsätta drivas i det separata bolaget.

Diskutera köpet i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.