Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hitta din Mac

Har du någonsin förlorat din dator och känt att du vill leta upp tjuven? Apple hjälper dig snart.

Apple har släppt Find My Mac för betatestning. Funktionen verkar vara densamma som för Find My iPhone, du ska via internet kunna spåra din försvunna Mac, se var den befinner sig på en karta och sedan låsa datorn eller formatera om den. Find My Mac använder sig WiFi-nätverk för att kunna spåra den försvunna datorn.

Find My Mac är släppt till iOS-utvecklare och kravet är att du har Lion och ett iCloud-konto.

Liknande program finns redan från andra utvecklare, till exempel Undercover. Undercover kostar visserligen lite pengar, men den låter dig göra mycket mer med din stulna dator. Du kan bland annat se skärmen och använda datorns kamera för att se vem som använder din dator.

Läs mer om Find My Mac i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.