Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny iPod nano?

En amerikansk analytiker firma har i ett utskick till sina kunder rapporterat om vad dom tror kommer att hända med iPod nano och iPoden i framtiden.

Enligt brevet tror de att iPod nano modellen kommer att få en uppgraderat flashminne till 4GB och 8GB, men även att video funktionen ska införas. Dom säger inget om 1GB modellen, men troligtvis kommer även den modellen att få en större minne på 2GB. De beräknar att Apple kommer att börja skicka de nya iPod nanos i september, och vid samma pris som nuvarande modeller har.

I brevet skriver dom även att Apple arbetar med att förbättra video iPodens batteritid, och att de nuvarande 75-90 minuterna av video tittande kan utökas.
Den nya video iPoden har blivit kraftigt försenad enligt de flesta ryktessidor, men beräknas att skickas lagom till december.

Vad vill du se i den nya iPod Nano och iPod modellen?

[via iPodnn]

Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.