Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mer om Apple och Nike-samarbetet

Tidigare i veckan rapporterade vi om att Apple och Nike hade inlett ett samarbete där man ges möjligheten att använda sin iPod nano med Nikes skor för att få information om tid, distans och fart mm vid löpning genom ett iPod+Nike kit.

Nu har det kommit ut liter mer information, och det är ett pressmeddelande på svenska Apples hemsida som bekräftar att Nike+iPod kit kommer att kosta 275 kr inklusive moms och det kommer att blir tillgängligt inom 60 dagar.

Nike har även designat speciella kläder som jackor, toppar, shorts och ett iPod nano armband för att göra helhetslösningen bättre. Det går inte att beställa kläderna till Sverige genom Nikes hemsidan, men förhoppningsvis tar någon återförsäljare in dom.

Igår dök det även upp en patentansökan på internet som Apple tidigare i år hade lämnat in. De sökte ett patent för en funktion som anpassade musiken efter tempot på rörelserna man gör. Detta har säkert en del med Nike samarbetet att göra och att man ska kunna få anpassad musik beroende på hur fort man springer/tränar. Kul att se nya funktioner och användningsområden för iPod.

Hemsida: Apple
Hemsida: Nike

[Via [url="http://www.ilounge.com/index.php/news/comment..."/]iLounge[/url]]

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.