Goa 99mac medlemmar har ett hem

Alla goa 99mac medlemmar ifrån Götet har numera en naturlig mötesplats: http://99mac.com/goteborg/

Ta en titt, kom med förbättringar och sätt igång diskussionerna. Tre initiativrika medlemmar får ansvaret för att starta upp en Göteborgsavdelning av 99mac.com. Målet: att kunna köra en 99mac Expo i både Göteborg och Stockholm parallellt i Januari med satellitlänkar.

Under kvällens event presenterar Apple en ersättare till storsäljaren Macbook Air med en bildskärm på 13 tum, nämligen en enklare version av Macbook Pro 13 tum.

Förra året släppte Apple en uppdaterad version av Apple TV med stöd för appar, Siri och en ny fjärrkontroll. Nu kommer en ny app som kort och gott heter TV.

Problemen och återkallandet av telefonen Note 7 gör att Samsungs vinst minskar med 30 procent för kvartalet.

Microsoft ger upp till 650 dollar i rabatt för amerikanska kunder som köper en Surface-produkt, och samtidigt lämnar bort sin Mac.

I vanlig ordning har Apple tillfälligt stängt sin nätbutik inför kvällens lanseringsevent, där nya produkter väntas göra debut.

Tesla rapporterar vinst för första gången på två år, och tillverkar också fler bilar än någonsin. Ändå är väntetiden lång för de som är sugna på en lyxig elbil.