Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Premiär: 99mac.app

99mac presenterar 99mac.app - ett program för våra MacOS X användare. Nu kan du alltid hålla dig uppdaterad genom vår klient som laddar ner nyhetsrubriker, tester, dagens diskussioner & nya inlägg. Ladda ner 99mac.app idag!

99mac.app använder sig av 99mac.com version 2.0 som lanserades under helgen. Med hjälp av den nya forumprogramvaran exporteras information i XML (RSS 0.92) format som 99mac.app läser och presenterar i din dator.

Fredrik Sigbjörn är mannen bakom 99mac.app och han jobbar som programvaruutvecklare till vardags uppe i Skellefteå. Fredrik låter oss alla använda programmet kostnadsfritt.

Lämna feedback till oss efter att du laddat ner och installerat version 0.8. Om du har tips på hur vi kan förbättra programmet eller hittar buggar så vill vi gärna veta det: Här samlar vi all feedback om 99mac.app

Ladda ner 99mac.app (267kb SIT)

[ 30. januari 2003, 11:31: Meddelandet ändrat av: Jon Adolfsson ]

Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.