Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple tystar bullriga PowerMacar

Apple tystar bullriga PowerMacar

Ända sedan den så kallade MDD (Mirrored Driver Doors) PowerMacen släpptes i augusti2002, har kunder världen över klagat på de störande höga bullernivån från maskinen. Apple gjorde ett försök med att reducera ljudnivåerna, främst från nätaggregatets kylfläkt, genom att utveckla en mjukvaruppgradering. Denna åtgärd visade sig dock vara helt verkningslöst: Ljudnivåerna från PowerMacen kunde fortfarande jämföras med hårtorkar och dammsugare.

Men nu har Apple beslutat att en gång för alla lösa problematiken med högljudda maskiner. Från och med i morgon, den 22 februari till slutet på juni 2003, kommer Apple erbjuda samtliga ägare till en PowerMac G4 MDD att mot postavgifter byta ut nätaggregatet och kylfläktar i sina datorer. Portokostnaden kommer att uppgå till $19.95.

"The Power Supply Exchange Program" - paketet innehåller, ett 360 W nätaggregat, en huvukylfläkt, verktyg samt instruktioner för utbyte av komponenterna. Dessutom följer det med instruktioner om hur de utbytta produkterna skickas tillbaka till Apple (denna portokostnad är inkluderad i totalpriset).

Ljudreduceringspaketet går från och med idag att beställa från Apples webbsite.

The Power Supply Exchange Program.

På 99mac diskuterar vi Ljudreduceringspaketet här!

Källa: Apple

[ 21. februari 2003, 23:47: Meddelandet ändrat av: Martin Belak ]

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.