Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Zens Liberty - AirPowers okrönta ersättare

Trots att nio månader har gått sedan Apple gav upp sin AirPower-laddplatta så är det många som är besvikna och letar efter den perfekta ersättaren. Kan Zens Liberty vara just det?

Zens Liberty verkar vara något på spåren. Inte mindre än 16 laddningsspolar gör att man kan placera sin enhet lite hur man vill på plattan, den laddar dessutom två enheter samtidigt kors och tvärs. Dock inte Apple Watch som den tidigare nämnda plattan lovade. Men det har dom däremot löst med ett extratillbehör - magnetisk laddsticka för Apple Watch som man kan placera i USB-A uttaget på sidan av plattan.

Den finns att beställa redan nu och för i runda slängar 1800 kronor får man versionen med glasplatta, 1400 kr om man nöjer sig med ett tygstycke. Tillbehöret för klockan 400 kr. Men undertecknad tycker att den i glas ser riktigt snygg och spännande ut!

För att komma till det mer tekniska så levererar plattan 30W totalt, två enheter får i sig 15W med andra ord. Stödjer både Apples och Samsungs snabbladdning, har en 2.4A USB-A för laddning av annan enhet och plattan i sig försörjs via USB-C med den tillhörande 60W-adaptern.

Källa: The Verge

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.