Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

De här apparna var populärast under 2010-talet

Det fanns en tid då vi fick nöja oss med de förinstallerade spelen och apparna på våra telefoner men riktigt så ser det inte ut idag.

Idag har vi bokstavligt talan miljontals appar och välja på och vi kommunicerar inte längre på samma sätt som tidigare. Men frågan är vilka appar och spel som har varit populärast under 2010-talet? Just detta har analysfirman App Annie bitit tag i och de har samlat in data från App Store och Google Play Store mellan 2010-2019. Inte helt förvånande så kniper Facebook de första fyra placeringarna och på plats fem hittar vi Snapchat.

Så vi kan enkelt konstatera att det vi runt om i världen varit mest intresserade av de senaste tio åren är social media och kommunikation.

Via Techcrunch

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.