Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac följer WWDC

Idag är förväntningarna enormt höga inför Steve Jobs keynote-tal på WWDC, Apple WorldWide Developers Conference, som hålls i San Francisco USA. Klockan 10.00 kliver Steve upp på scen vilket är 19.00 Svensk tid.

Genom rykten och tillfälligheter är det troligt att Apple uppgraderar till nästa processorgeneration G5 idag vilket troligen innebär att Apple återigen är med i matchen sett till rena prestandajämförelser.

Hur kan du hålla dig uppdaterad och följa vad som händer i USA?

Följ WWDC Keynote via webben
Apple kommer att erbjuda en Quicktime-sändning av WWDC under kvällen Svensk tid - tyvärr är det inte en livesändning av någon anledning. Klicka nedan för mer information:
http://www.apple.com/quicktime/qtv/wwdc03/

Följ nyheterna här på 99mac.com - landets största diskussionsforum för Macanvändare
Räkna med enormt många inloggade besökare och diskussioner under kvällen. Oavsett vad som lanseras och inte lanseras kommer inläggen rasa in under kvällen.

99mac har Guru:s på plats i San Francisco
Viktor Glemme och Jont Olof finns på plats inne på WWDC och kommer rapportera regelbundet med bilder och reportage ifrån denna historiska kväll - kommentera bilderna direkt i vårt galleri:
http://galleri.99mac.com/

Läs alla rykten - vilka slår in och vilka var bara struntprat?
Inför varje stor keynote av Steve Jobs förekommer enormt många rykten men Apple lyckas ofta överraska publiken ändå med helt nya produkter. Läs mer om vad världens Macanvändare tror händer ikväll:
http://www.99mac.com/forum/forumdisplay.php?forumid=29

Sälj din G3 och G4 idag!
Det känns inte lika roligt att sitta med en G4 (för att inte tala om G3) när G5 är här. Sälj den idag i vår köp/sälj avdelning!
http://99mac.com/forum/forumdisplay.php?forumid=6

Köp din G5 ikväll!
Beställ din G5 redan ikväll och var bland dom första som tar emot leverans - och hjälp 99mac på samma gång! Beställ via AppleStore genom att först klicka på en AppleStore-banner (annons) på 99mac.com - då ger du oss ett litet bidrag till vår verksamhet. Eller gynna vår guldsponsor Macoteket som hjälper 99mac.com.

Trots våra försök att få till stånd en direktsänd biovisning av WWDC här i Sverige har vi inte fått tillstånd av Apple USA att genomföra arrangemanget av anledningar som vi inte känner till just nu.

Vi ses ikväll på 99mac.com!

Kommentarer
118 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.