Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Concept Store till Malmö

Den 16:e oktober öppnar landets tredje Apple Concept Store i Malmö. Kullander & Kullander står bakom butiken som kommer att finnas på Regementsgatan 94 intill företagets tidigare lokaler.

VD Jens Kullander berättar: "- Vi har de senaste åren sett en förändringsprocess vad gäller Apple och människors syn på deras produkter.

Idag har man världens snabbaste persondator i sortimentet (PowerMac G5), men det finns en stor marknad som inte är beroende av sådan extrem kapacitet. Många vill först och främst ha en dator som är enkel att förstå, ser trevlig eller häftig ut och är stabil m.m.

Apples senaste UNIX-baserade operativsystem Mac OS X har tillsammans med egenutvecklade program (iTunes, iMovie, iDVD etc etc) gjort tillvaron enkel men ändå kraftfull för användaren. Detta är en av anledningarna till att det går så bra för Apple."

Idag går 90% av Kullanders försäljning till företag, men man tror att det kommer förändras mot allt fler privatkunder när nya butiken öppnar.

Till skillnad från nyöppnade Macoteket Store kommer Kullanders erbjuda en komplett serviceorganisation & verkstad för den som har problem med sin dator.

99mac kommer att finnas på plats på premiärdagen för att göra ett bildreportage.

Kommentarer
35 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.