Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Test: Vi tappar Tech21 Evo Wallet

99 presenterar stolt stumfilmen En liten film om att tappa sin mobil , där vi testar mobilskalet Evo Wallet från Tech21.

Vi har fått in mobilskalet Evo Wallet, skärmskalet Impact Shield och en Iphone 8 att tappa från Tech21. I testlabbet undersöker vi hur bra skalet skyddar mobilen vid upprepade och dumma tapp.

Evo Wallet är ett av Tech21:s mer stryktåliga skal och ska klara upprepade fall från högst 3 meters höjd. Skalet kostar cirka 350 kronor och kommer i färgerna svart och rosa. Skalet har rum för två kort och väger 36 gram.

Skärmskyddet Impact Shield har en icke-relekterande yta som ska skydda mot fall och förändrade ljusförhållande. Skyddet är lätt att applicera och det medkommer en liten skrapa för att du lättare ska kunna få bort eventuella bubblor. Personligen tycker jag inte om den matta ytan och jag gillar inte att det samlas så mycket smuts i kanterna men skyddet fyller sin funktion väl.

Efter våra olika falltest kan vi konstatera att Evo Wallet och Impact Shield gör ett utmärkt jobb när det gäller att skydda mobilen. Vi tappade mobilen på de flesta tänkbara sätt och trots upprepade fall sprack inte skärmen. Mobilen fick inte heller några repor eller andra skador.

Fördelar:
+ Skyddar bra mot många typer av fall
+ Plats för kort

Nackdelar:
– Plastig känsla
– Skärmskyddet drar åt sig damm och smuts

Länkar: Evo Wallet | Impact Shield

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.