Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech släpper tangentbordet Craft med kreativt hjul

Logitechs nya tangentbord Craft kommer med ett inmatningshjul uppe i vänstra hörnet. Med det kan du exempelvis justera ljusstyrkan eller kontrasten i Photoshop, skapa tabeller i Excel eller ändra teckenstorleken i Word.

Apples Macbook Pro bjuder numera på en multitouch-remsa längst upp där du bland annat kan svepa genom bilder eller justera volym och ljusstyrka. Allt beroende på vilken applikation du för tillfället använder. Nu lanserar Logitech ett tangentbord som har lite samma tanke, men via ett inmatningshjul i ena hörnet istället.

Logitech Craft är ett trådlöst tangentbord med ett beröringskänsligt hjul uppe i vänstra hörnet. Det är till för dig som arbetar i exempelvis Adobe Photoshop eller Microsofts Office-paket och vill ha precision när det gäller att steglöst justera olika saker.

Med en lätt beröring kommer du att kunna ändra penselstorlek, ljusstyrka, diagramfunktioner eller textstorlek. Du trycker en gång för att välja funktion och vrider sedan till önskad inställning. Tillsammans med mjukvaran Logitech Options kan du spara en anpassad profil för din användning.

Craft lyser upp när dina händer närmar sig, bakgrundsbelysningen ändrar sig efter ljusförhållandet i rummet och tangenterna ska vara komfortabla, stabila och precisa.

Tangentbordet kan kopplas till upp till tre enheter som du byter mellan med en knapptryckning. Det är kompatibelt med Mac och Windows-enheter.

Om du blev köpsugen kostar Logitech Craft 1 999 kronor och finns att köpa från mitten av september.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.