Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Utseende och kameraegenskaper läcker för Galaxy Note 8

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Efter den mindre positiva uppståndelse som uppstod runt Samsungs Galaxy Note 7-telefon var det många som spekulerade i om det var dödsstöten för produktfamiljen. Spekulationer om att den skulle läggas ner helt varvades med att Samsung skulle döpa om den för att undvika associationer med sin hetlevrade föregångare.

Om den senaste tidens rykten, och Samsungs stundande avtäckningsevent i New York, visar sig stämma kommer inget av dessa scenarion stämma. Samsung ryktas avtäcka Galaxy Note 8 i New York på onsdag denna vecka och i en ny läcka visas bilder på vad som påstås vara just Galaxy Note 8.

Bilderna visar en telefon med tunna rundade skärmkanter, precis som Samsungs något mindre telefonmodeller Galaxy S8 och S8+. Tyvärr ser det också ut som att Samsung behåller den mindre uppskattade positioneringen för fingeravtrycksläsaren. För aspirerande Note 8-köpare hoppas vi att dessa bilder inte stämmer då det lär bli än mer bökigt att nå fingeravtrycksläsaren på en så stor telefon.

I samband med de läckta bilderna har även några reklamfilmer för Note 8 letat sig ut på nätet via Sammobile. Dessa fokuserar på kamerans förmåga att zooma in i bilder, och detta är ett rykte vi däremot hoppas stämmer. Om två dagar vet vi helt enkelt.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.