Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Affinity Photo får uppdatering och lägre pris

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

I juni visades bildredigeringsappen Affinity Photo upp i samband med Apples utvecklarkonferens WWDC. Den har fått fin kritik av både recensenter och konsumenter.

Affinity Photo är ett bildredigeringsprogram jämförbart med exempelvis Adobe Photoshop som finns för Mac OS och numera som en IOS-app.

Appen har nu fått sig en uppdatering från utvecklarna Serif som också meddelar att det reducerade pris som appen sålts för under en begränsad period, kommer att bli kvar som standardpris framöver. I Sverige kostar den 209 kronor. Ashley Hewson på Serif berättar att de blivit helt överväldigade av responsen på Affinity Photo. Försäljningen har varit långt bättre än deras mest optimistiska uppskattningar.

"Eftersom det här är den första genuint professionella appen för IOS med ett komplett utbud av funktioner finns det verkligen inget prejudikat vi kan använda för att bedöma rätt pris för en app av den här kvalitén.

Nu har vi haft chans att bedöma resonsen och bestämt oss för ett pris som inte bara ger bra valuta för pengarna till våra kunder, utan också är ett riktmärke för priset på avancerade professionella appar för Ipad i framtiden."

Namn
Affinity Photo
Plattform
IOS
Utvecklare
Serif
Version
1.6.4.
Pris
209 kronor
Krav
Kräver IOS 10.3 eller senare. Stöder Ipad Pro, Ipad Air 2 och Ipad (tidigt 2017).
Språk
engelska med flera
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.