Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix höjer priserna

Nu har det blivit dyrare att titta på den strömmande videotjänsten Netflix.

Den strömmande videotjänsten Netflix höjer priserna för två av sina abonnemang. Det är de två dyrare abonnemangen som prishöjts från och med den 10 augusti i år. Standardabonnemanget där användare får titta på två skärmar i HD-kvalitet kostar nu 109 kronor i månaden, upp från 99 kronor.

Premium-abonnemanget höjs också och kostar nu 139 kronor i månaden. Med det abonnemanget kan användare titta på fyra skärmar och får både HD- och Ultra HD-kvalitet.

Basabonnemanget med endast en skärm och SD-kvalitet ligger kvar oförändrat på 89 kronor i månaden. Befintliga användare får mejl med information om när de kommer att debiteras enligt de nya priserna.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.