Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Detaljer om hemknappen till Iphone 8 avslöjade

Nu finns nya detaljer om hur hemknappen på den kommande värstingmodellen av Iphone kommer att fungera.

Apples oavsiktliga släpp av firmware till högtalaren #Homepod har visat sig vara en guldgruva av information om kommande produktlanseringar. Utvecklaren Steven Throughton-Smith har grävt i koden och hittat detaljer om hur hemknappen kommer att fungera i den kommande värstingmodellen av Iphone, ofta kallad Iphone 8.

Genom att gräva runt i den läckta koden till Homepods firmware har Smith bland annat kunnat konstatera att hemknappen kan ändra storlek och kan döljas, vilket talar för att en större del av skärmen kan bli tillgänglig för viss mediekonsumtion.

I en separat tweet avslöjade Steve även detaljer om måtten för de utskurna hörnen på skärmen. Informationen användes av designern Oliver Charavel för att skapa en konceptbild som visar hur displayen kan komma att se ut:

Hur den slutliga designen blir lär vi få veta om ungefär en månad.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.