Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Youtube Red och Google Play Music slås ihop

Youtubes musikchef bekräftar ryktena om att tjänsterna Youtube Red och Google Play Music på sikt ska slås ihop.

Det hör inte till ovanligheten att Google startar en massa projekt och tjänster som i slutändan konkurrerar med varandra, exempelvis har de en rad chattklienter. Nu meddelar dock Google att de ska slå ihop två tjänster som delvis konkurrerar med varandra.

Under ett panelsamtal under New Music Seminar Conference berättade Youtubes musikchef Lyor Cohen att Youtube Red och Google Play Music ska slås ihop. Sammanslagningen är ett sätt för Google att göra sina tjänster mer lättbegripliga och locka nya prenumeranter. Cohen sa vidare att det är viktigt att kunna ge kunder ett bra erbjudande.

Google har även i efterhand sagt till The Verge att företaget i nuläget utvärderar olika alternativ och att de kommer meddela nuvarande prenumeranter i god tid innan en sammanslagning sker. Varken Cohen eller Google har nämnt vad som kommer hända med de olika apparna, men det verkar osannolikt att de kommer slås ihop.

I dagsläget från du automatisk tillgång till Youtube Red om du tecknar en prenumeration på Google Play Music och vice versa. Just nu finns Google Play Music i Sverige, men inte Youtube Red. Förhoppningsvis blir även Youtube Red tillgängligt i Sverige inför sammanslagningen.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.