Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Iphone SE kommer i augusti

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Våren 2016 presenterade Apple en ny Iphone med fyratumsskärm – #Iphone SE. Den blev snabbt populär jämte sina syskonmodeller bland kunder som föredrar något mindre skärmar, men har inte uppdaterats sedan dess. Enligt nya uppgifter kan det vara dags redan nästa månad.

Det är den franska bloggen Igeneration [Google-översatt från franska] som pratat med en källa och Geeky Gadgets fyller på med lite mer information. Ryktena säger att det blir två telefonevent i höst, ett i augusti och ett i oktober, vilket skulle vara ovanligt. Det skulle däremot inte vara omöjligt att Apple uppdaterar Iphone SE endast genom en uppdatering av sina webbsidor.

Nästa generation Iphone SE uppges få ny processor och ett lägre pris, men ska behålla samma design som den nu gällande. Nuvarande SE är utrustad med en A9-processor och nästa version uppges få samma A10 som finns i Iphone 7. Primärminnet, lagringen och färgalternativen uppges också vara desamma i den kommande uppdateringen.

Prislappen för en Iphone SE ligger idag på 489 euro (i Sverige kostar den från 4 712 kronor), enligt ryktet kommer den nya modellen istället att kosta från 399 euro.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.