Läckta bilder på Galaxy S8 Active

Ända sedan Galaxy S4 har Samsung släppt en extra slittålig variant av den årliga Galaxy S-modellen. Nu visar läckta bilder hur årets modell förmodligen kommer att se ut.

Nyligen läckte bilder och en video på Samsungs kommande telefon Galaxy S8 Active, rapporterar Android Police. Personen som läckt bilderna på prototypen påstås vara vän med en Samsung-anställd i San Francisco.

Active-modellen kommer årligen och är en mer slittålig variant av Galaxy S-modellen med längre batteritid och en MIL-STD certifiering. Skärmen är en 5,8-tumsskärm precis som Galaxy S8, men utan de rundande kanterna.

Skalet är förstärkt med polykarbonat på baksidan och telefonens sidor är i metall. Telefonen ska vara 1,5 gånger tjockare än Galaxy S8 och ha en batterikapacitet på 4000 mAh, vilket är 1000 mAh mer än S8 och 500 mAh mer än S8 Plus.

Telefonen kommer med det något gamla operativsystemet Android Nougat 7.0. Troligtvis kommer Galaxy S8 Active vara försedd med Snapdragon 835, 4 gigabyte primärminne, 64 gigabyte lagring med plats för Micro-SD och en baksideskamera på 12 megapixel och en framsideskamera på 8 megapixel.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.