Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Australien får Google Home och Wifi

Den 20:de juli kommer Googles smarta röstassistent och Google Wifi till Australien.

Det är närmare nio månader sedan Google lanserade Google Home och Google Wifi. Google Home och Google Wifi är i dagsläget tillgänglig i Kanada, USA, Storbritannien och Frankrike och Google Wifi finns även att köpa i Tyskland.

Nästa land på tur att få produkterna är Australien där de kommer gå att köpa från och med den 20:e juli, meddelar Google. Det är inga stora justeringar som gjorts innan lanseringen men Google Home kommer kunna prata och förstå australiensisk engelska. Google har även lagt till några säregna australienska ord såsom ”brekkies” och ”servos”.

Google har även lagt in några påskägg vilket inkluderar svar på frågan ”Ska du till Bonnie Doon?”. Frågan anspelar antagligen på komedin The Castle från 1997 där familjens sommarhus låg i Bonnie Doon. Komedin gjorde sig bland annat lustiga över Bonnie Doons popularitet och flera fraser och scener från filmen som handlar om Bonnie Doon har blivit omåttligt populära.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.