Iphones nästa design bekräftas av tillbehörsföretag

Skaltillverkarna Nodus bekräftar designen på Apples kommande Iphone genom CAD-filer som företaget fått från leverantörsledet.

Frilansjournalisten Gordon Kelly har tillsammans med skaltillverkaren Nodus tagit fram skisser som "bekräftar" designen på Apples kommande Iphone. Kelly och Nodus har arbetat med CAD-filer från leverantörsledet som de renderat för att kunna visa hur nästa Iphone kommer se ut i en artikel publicerad av Forbes.

Av bilderna att döma bekräftas ryktena kring en skärm som täcker mer eller mindre hela framsidan. Framsidan kommer utgöras av en 5,8 tums skräm med utskärning för sensorer och kamera längst upp.

De dubbla kameralinserna på mobilens baksida kommer att vara placerade vertikalt istället för horisontellt. Detta för att kunna hantera förstärkt verklighet eller AR bättre. Kelly menar även att Lightning-kontakten inte kommer att bytas ut mot USB Type-C och hörlurskontakten kommer inte tillbaka.

Strömknappen kommer bli nästan dubbelt så stor jämfört med tidigare modeller och Kelly föreslår att Touch ID kommer flytta upp till telefonens strömknapp istället för att behålla den nuvarande placeringen vid hemknappen.

Kommentarer
13 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.