Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kanye West har fått nog av Tidal

Kompanjonerna Kanye West och Jay Z bryter, och West lämnar den strömmande musiktjänsten Tidal.

Turerna har varit många kring den strömmande musiktjänsten #Tidal som nylanserades 2015 under artisten Jay Z:s ledning. En annan av de största profilerna har varit Kanye West, som uppgett att han har stora skulder, och vädjat till sina fans att använda Tidal istället för andra tjänster.

I augusti förra året verkade Kanye West ha tappat tron på Tidal, och uppmanade Apple att köpa tjänsten. Nu rapporterar TMZ att West har lämnat Tidal på grund av pengabråk med Jay Z. Enligt källor är Kanye missnöjd med hur företaget skötts, och hävdar att Tidal är skyldig honom mer än 25 miljoner kronor.

Framförallt gäller det Kanye Wests senaste album The Life of Pablo, som ska ha lockat många nya prenumeranter till Tidal och skulle ha resulterat i en bonus för artisten, något som inte delats ut. Jay Z passar också på att ge West en släng av sleven i sitt nya album 4.44, där han refererar sin forne kompanjon.

Läs mer:

Kanye West vädjar: Använd Tidal
Kanye West uppmanar Apple att köpa Tidal
Tidal och Kanye West stäms av fan

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.