Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anlitar tv-chefer från Sony

Jamie Erlicht och Zack Van Amburg ligger bakom tv-succéer som Breaking Bad och The Crown, och nu lämnar de Sony för att jobba med Apples tv-satsning.

#Apple har redan börjat doppa tårna i tv-vattnet med produktioner som Planet of the Apps och Carpool Karaoke, som båda lanseras som en del av Apple Music.

Det har dock ryktats om att Apple har betydligt mer ambitiösa planer än så när det gäller tv-produktioner, och ett bevis på detta kommer nu i form av ett pressmeddelande. Apple uppger att tv-cheferna Jamie Erlicht och Zack Van Amburg lämnar Sony för att börja jobba på Apple för att leda företagets tv-satsning. Erlicht och Van Amburg kommer att rapportera direkt till Itunes-chefen Eddy Cue. Cue säger om rekryteringen:

– Jamie och Zack är två av de mest begåvade tv-cheferna i världen och har varit instrumentala för att göra detta till en guldålder för televisionen. Vi har spännande planer på gång för våra kunder, och kan inte vänta på att de ska ta med sin expertis till Apple – det är så mycket som ska komma.

Jamie Erlicht och Zack Van Amburg har jobbat som chefer på Sony Pictures Television sedan 2005, där de lett produktionen av program för bland annat Amazon, Hulu och Netflix. På deras meritlista kan nämnas uppmärksammade tv-serier som Breaking Bad, Bloodline, The Crown och The Shield.

Gör Apple rätt som satsar på mer tv-material?

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.