Apple släpper Mac OS 10.12.5

Apple uppdaterar operativsystemet Mac OS till version 10.12.5, som erbjuder buggfixar och andra mindre åtgärder.

#Apple har idag släppt en rad uppdateringar till sina operativsystem, och vad gäller #Mac OS släpps version 10.12.5. Liksom övriga uppdateringar som släpps idag är detta en mindre versionsuppdatering som inte verkar innehålla nya funktioner. Istället ligger fokus på buggfixar och andra under ytan-förbättringar.

Enligt Apple åtgärdar uppdateringen bland annat ett problem där ljud fungerade dåligt med USB-hörlurar. Stöd införs också för installation av Windows 10 Creators Update utan skiva med hjälp av Boot Camp. Även musikappen Itunes har uppdaterats till version 12.6.1, också här med buggfixar och prestandaförbättringar.

Uppdateringen är gratis och sker i vanlig ordning via Programuppdatering från Mac App Store.

Kommentarer
3 svar

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.