Bra start för Galaxy S8

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

Efter problemen förra året med Note 7 verkar Samsungs nya mobil Galaxy S8 också vara en het produkt, fast på ett mer positivt sätt. #Samsung uppger till Venturebeat att antalet förhandsbokningar för S8 ökade med 30 procent jämfört med Galaxy S7.

Samsung har inte gett specifika siffror, men uppger att förhandsbokningarna är "de bästa någonsin". Samsung #Galaxy S8 började säljas 21 april efter att ha presenterats under ett event i mars.

99mac förbereder just nu ett test av Galaxy S8 Plus, som publiceras inom kort.

Kommentarer
8 svar

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.