Bra start för Galaxy S8

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

Efter problemen förra året med Note 7 verkar Samsungs nya mobil Galaxy S8 också vara en het produkt, fast på ett mer positivt sätt. #Samsung uppger till Venturebeat att antalet förhandsbokningar för S8 ökade med 30 procent jämfört med Galaxy S7.

Samsung har inte gett specifika siffror, men uppger att förhandsbokningarna är "de bästa någonsin". Samsung #Galaxy S8 började säljas 21 april efter att ha presenterats under ett event i mars.

99mac förbereder just nu ett test av Galaxy S8 Plus, som publiceras inom kort.

Kommentarer
8 svar

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den här veckan är det premiär för en opera om Steve Jobs i Santa Fe, USA. Det har tagit två år att förbereda uppsättningen som kommer att köras endast sex gånger.

Företaget Nonda har flertalet produkter för att hjälpa disträa och glömska personer. Nyligen testade vi den smarta nyckelhittaren Ihere som även kunde användas som selfie-kontroll. Nu åker Nondas produkt Zus in i vårt testlabb.