Avsnitt #177: Ulrika och Måns hälsar på

99mac får finbesök i form av Ulrika Viklund och Måns Kronkvist Brusbäck från filmtjänsten Plejmo. Det blir snack om bio, film, videoformat och ett supersvårt quiz i slutet.

Det är dags för gäster igen i 99mac:s #poddradio. Den här gången hälsar Ulrika Viklund och Måns Kronkvist Brusbäck på för att prata om sin arbetsplats, nämligen filmuthyrningstjänsten #Plejmo. Det blir därför självklart en hel del prat om film!

Både frågor som distribution, rättigheter och piratnedladdning får plats, men också om nordiska filmvanor och hotet från Melodifestivalen. Om du någonsin undrat vad norska motsvarigheten till Wallander heter, eller namnet på Finlands mest populära komedi, då hittar du svaret här.

Avsnittet avslutas med ett filmquiz, där Ulrika och Måns får kämpa för varje poäng.

Trevlig helg!

Avsnitt: Ulrika och Måns hälsar på

Längd 01:04:01, filstorlek 87,63 MB

99macs poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
8 svar

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.