Lara Croft Go får extra innehåll

En expansion till succé-spelet Lara Croft Go ger ett helt nytt äventyr för den världskända arkeologen att uppleva på Iphone, Ipad eller Ipod Touch.

2015 släpptes pusselspelet Lara Croft Go till IOS, och det uppskattades stort av redaktionen på 99mac. Spelet var på samma gång en uppföljare till Hitman Go, och en spinoff från de välkända Tomb Raider-spelen för dator och konsol.

Nu har Lara Croft Go fått en expansion, som ger den driftiga arkeologen Lara ett helt nytt äventyr att genomgå. Det heter Mirror of Spirits och kom till Playstation-versionen av spelet redan 2016, men finns nu alltså även för IOS. 25 nya banor erbjuds, och även en bunt stickers medföljer till IOS-appen Meddelanden. Allt i form av en gratis uppdatering.

Skriven av Jakob Nilsson

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.