Lara Croft Go får extra innehåll

En expansion till succé-spelet Lara Croft Go ger ett helt nytt äventyr för den världskända arkeologen att uppleva på Iphone, Ipad eller Ipod Touch.

2015 släpptes pusselspelet Lara Croft Go till IOS, och det uppskattades stort av redaktionen på 99mac. Spelet var på samma gång en uppföljare till Hitman Go, och en spinoff från de välkända Tomb Raider-spelen för dator och konsol.

Nu har Lara Croft Go fått en expansion, som ger den driftiga arkeologen Lara ett helt nytt äventyr att genomgå. Det heter Mirror of Spirits och kom till Playstation-versionen av spelet redan 2016, men finns nu alltså även för IOS. 25 nya banor erbjuds, och även en bunt stickers medföljer till IOS-appen Meddelanden. Allt i form av en gratis uppdatering.

Skriven av Jakob Nilsson

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.