Lara Croft Go får extra innehåll

En expansion till succé-spelet Lara Croft Go ger ett helt nytt äventyr för den världskända arkeologen att uppleva på Iphone, Ipad eller Ipod Touch.

2015 släpptes pusselspelet Lara Croft Go till IOS, och det uppskattades stort av redaktionen på 99mac. Spelet var på samma gång en uppföljare till Hitman Go, och en spinoff från de välkända Tomb Raider-spelen för dator och konsol.

Nu har Lara Croft Go fått en expansion, som ger den driftiga arkeologen Lara ett helt nytt äventyr att genomgå. Det heter Mirror of Spirits och kom till Playstation-versionen av spelet redan 2016, men finns nu alltså även för IOS. 25 nya banor erbjuds, och även en bunt stickers medföljer till IOS-appen Meddelanden. Allt i form av en gratis uppdatering.

Skriven av Jakob Nilsson

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.