Youtube testar nytt sätt att visa kommentarer

Youtube testar just nu ett nytt sätt att visa kommentarer som gör att de är både mer och mindre synliga än tidigare.

Kommentarsfält kan många gånger vara lite som en mörk återvändsgränd full med troll av den mindre vänliga varianten. Nu testar #Youtube ett nytt sätt att visa kommentarer, genom att både lyfta fram dem mer men även göra dem lite svårare att komma åt, rapporterar Android Police. I dagsläget är Youtube-kommentarer en naturlig del av användarupplevelsen och gränssnittet eftersom de ligger direkt under aktuellt videoklipp.

I framtiden kan du behöva trycka på en knapp för att läsa kommentarerna. Youtube testar att lägga kommentarsikonen bredvid dela-, gilla- och ogilla-ikonerna. Om de väljer att lägga till funktionen i en kommande uppdatering kommer du själv kunna välja om du vill läsa kommentarerna eller inte. Det är ännu oklart om och när uppdateringen kommer till alla användare.

Vad tycker du? Skulle denna nya funktion vara störande eller en klar förbättring av Youtube?

Kommentarer
1 svar

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.