Youtube testar nytt sätt att visa kommentarer

Youtube testar just nu ett nytt sätt att visa kommentarer som gör att de är både mer och mindre synliga än tidigare.

Kommentarsfält kan många gånger vara lite som en mörk återvändsgränd full med troll av den mindre vänliga varianten. Nu testar #Youtube ett nytt sätt att visa kommentarer, genom att både lyfta fram dem mer men även göra dem lite svårare att komma åt, rapporterar Android Police. I dagsläget är Youtube-kommentarer en naturlig del av användarupplevelsen och gränssnittet eftersom de ligger direkt under aktuellt videoklipp.

I framtiden kan du behöva trycka på en knapp för att läsa kommentarerna. Youtube testar att lägga kommentarsikonen bredvid dela-, gilla- och ogilla-ikonerna. Om de väljer att lägga till funktionen i en kommande uppdatering kommer du själv kunna välja om du vill läsa kommentarerna eller inte. Det är ännu oklart om och när uppdateringen kommer till alla användare.

Vad tycker du? Skulle denna nya funktion vara störande eller en klar förbättring av Youtube?

Kommentarer
1 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.