Youtube testar nytt sätt att visa kommentarer

Youtube testar just nu ett nytt sätt att visa kommentarer som gör att de är både mer och mindre synliga än tidigare.

Kommentarsfält kan många gånger vara lite som en mörk återvändsgränd full med troll av den mindre vänliga varianten. Nu testar #Youtube ett nytt sätt att visa kommentarer, genom att både lyfta fram dem mer men även göra dem lite svårare att komma åt, rapporterar Android Police. I dagsläget är Youtube-kommentarer en naturlig del av användarupplevelsen och gränssnittet eftersom de ligger direkt under aktuellt videoklipp.

I framtiden kan du behöva trycka på en knapp för att läsa kommentarerna. Youtube testar att lägga kommentarsikonen bredvid dela-, gilla- och ogilla-ikonerna. Om de väljer att lägga till funktionen i en kommande uppdatering kommer du själv kunna välja om du vill läsa kommentarerna eller inte. Det är ännu oklart om och när uppdateringen kommer till alla användare.

Vad tycker du? Skulle denna nya funktion vara störande eller en klar förbättring av Youtube?

Kommentarer
1 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.