Samsung släpper ny version av Gear 360

Under sitt Unpacked-event presenterar Samsung en ny version av kameran Gear 360, med 4K-upplösning och livesändning.

Förra året lanserade #Samsung kameran Gear 360, vilken som namnet antyder har förmågan att filma i 360 grader. Under kvällens event presenterar Samsung en ny version av Gear 360, med upplösning i 4K och möjligheten att livesända innehåll med en tillhörande app. Kameran har stöd för minneskort på upp till 256 gigabyte.

Samsung passade också på att dela ut en Gear 360 till publiken. När kameran börjar säljas avslöjades inte, mer än att den kommer "snart". Stöd för både Android och IOS utlovas, och priset blir runt 2 500 kronor.

Kommentarer
2 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.