Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple köper Workflow

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

#Apple har köpt det kritikerrosade automatiseringsverktyget Workflow, rapporterar Tech Crunch. 2015 vann företaget Apples Design Award på grund av hur lättillgängligt det kraftfulla verktyget är. Apples ingenjör som jobbar med tillgänglighet Dean Hudson var då mäkta imponerad över hur Workflow tog hänsyn till olika behov som människor kan ha.

Workflow är ett automatiseringsverktyg till #IOS och Watch OS som kan automatisera arbetsflöden och kombinera funktioner från olika appar eller tjänster, såsom Kontakter, Kalender, Kartor, Dropbox, Safari, Påminnelser osv.

Apple köper inte bara produkten utan får även med sig arbetsgruppen, bestående av Air Weinstein, Conrad Kramer, Ayaka Nonaka och Nick Frey, som jobbat med att ta fram verktyget. Köpet betyder att #Workflow redan nu blir gratis i IOS. I ett uttalande till Teck Chruch säger Weinstein:

– Vi ser fram emot att bli en del av Apple. Vi har arbetat nära Apple genom hela processen när vi startade företaget som studenter till att vi medverkade på WWDC, genom utvecklingen av verktyget och när vi lanserade Workflow och såg framgången i App Store. Vi ser mycket fram emot att kunna ta vårt arbete till nästa nivå på Apple och hjälpta till att skapa produkter som berör människor världen runt.

Workflow har gjort sig kända för att ta hänsyn till användares olika förutsättningar och har lagt in funktioner i appen som gör det lätt för blinda eller döva att använda verktyget. Det är ännu oklart vad Apple betalade för Workflow..

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.