Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nintendo Switch-kväll med Geeks Gaming på lördag

På lördag samlas Geeks Gaming runt Nintendos hybridkonsol för att bomba varandra, mjölka kor och kanske laga mat i Hyrule.

Om du är nyfiken på vad Nintendos nya hybridkonsol #Switch egentligen är för något och hur det ser ut när man spelar på den bör du rikta blicken mot Geeks Gaming Live på lördag.

Klockan 19.00 inleds en livesändning där Andreas Eklöv från 99mac står som värd och Kenneth Lindqvist från SweClockers sköter tekniken bakom kulisserna. Tillsammans med Geeks Gaming-gänget kommer vi tävla mot varandra i minispelssamlingen 1-2-Switch, bomba varandra i Super Bomberman R och pusselklippa i Snipperclips. Vem vet, kanske sätter vi foten på Hyrules slätter i Zelda: Breath of the Wild också.

Om det finns något särskilt du skulle vilja se eller få demonstrerat under kvällen får du mer än gärna tycka till i kommentarerna nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.