Nintendo Switch-kväll med Geeks Gaming på lördag

På lördag samlas Geeks Gaming runt Nintendos hybridkonsol för att bomba varandra, mjölka kor och kanske laga mat i Hyrule.

Om du är nyfiken på vad Nintendos nya hybridkonsol #Switch egentligen är för något och hur det ser ut när man spelar på den bör du rikta blicken mot Geeks Gaming Live på lördag.

Klockan 19.00 inleds en livesändning där Andreas Eklöv från 99mac står som värd och Kenneth Lindqvist från SweClockers sköter tekniken bakom kulisserna. Tillsammans med Geeks Gaming-gänget kommer vi tävla mot varandra i minispelssamlingen 1-2-Switch, bomba varandra i Super Bomberman R och pusselklippa i Snipperclips. Vem vet, kanske sätter vi foten på Hyrules slätter i Zelda: Breath of the Wild också.

Om det finns något särskilt du skulle vilja se eller få demonstrerat under kvällen får du mer än gärna tycka till i kommentarerna nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.