Nintendo Switch-kväll med Geeks Gaming på lördag

På lördag samlas Geeks Gaming runt Nintendos hybridkonsol för att bomba varandra, mjölka kor och kanske laga mat i Hyrule.

Om du är nyfiken på vad Nintendos nya hybridkonsol #Switch egentligen är för något och hur det ser ut när man spelar på den bör du rikta blicken mot Geeks Gaming Live på lördag.

Klockan 19.00 inleds en livesändning där Andreas Eklöv från 99mac står som värd och Kenneth Lindqvist från SweClockers sköter tekniken bakom kulisserna. Tillsammans med Geeks Gaming-gänget kommer vi tävla mot varandra i minispelssamlingen 1-2-Switch, bomba varandra i Super Bomberman R och pusselklippa i Snipperclips. Vem vet, kanske sätter vi foten på Hyrules slätter i Zelda: Breath of the Wild också.

Om det finns något särskilt du skulle vilja se eller få demonstrerat under kvällen får du mer än gärna tycka till i kommentarerna nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.

Fulkultur dyker ner i de två första Terminator-filmerna, och utreder massproduktionen av Arnold-liknande mördarrobotar, samt tidsresans logik och konsten att göra en bra actionfilm.