Apple visar smarta hemmet på sin webbplats

Apple har uppdaterat sin webbplats med mer information om ramverket Homekit och IOS-appen Home.

#Apple har uppdaterat sin webbplats där sektionen för företagets satsning på det smarta hemmet har fått ny information och design. Apples ramverk #Homekit kan tillverkare bygga in stöd för i sina enheter, och allt kan styras med IOS-appen #Home.

Den nya webbplatsen inleds med en promotionfilm där livet med Homekit-enheter illustreras. Bland annat visar videon hur ett hem kan automatiseras med belysning, termostat och kaffebryggning. Allt hanteras via appen med hjälp av den digitala assistenten Siri.

Webbplatsen innehåller också en lista över produkter kompatibla med Homekit, och givetvis länkar till att köpa.

Kommentarer
7 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.