Fulkultur om barnuppfostran

Tre pappor diskuterar hur ens barn ska fås att tycka om rätt böcker, filmer och spel. Är det ens viktigt, och vad händer om barnet börjar gilla sport istället?

Podden som diskuterar allt fulkulturellt är tillbaka med avsnitt 33, och den här gången handlar det om barnuppfostran. De tre papporna Jocke Bennet, Calle Sundelius och Jakob Nilsson pratar om barndomens kärlek till allt nördigt, och hur vi förmedlar detta till våra barn. Är det ens viktigt vad ens barn gillar, och kan det till och med vara roligt att titta på sport? Ett djupare och lite ovanligt #Fulkultur med inte så många länkar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen sida på Facebook. Du kan också ladda hem avsnittet direkt som en mp3-fil. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Länklista

Klicka för att se hela länklistan

The Magicians (tv-serie, 2015-)
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Magicians_(...
Star Trek: The Next Generation (tv-serie, 1987-1994)
https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_The_...
Bloddline (tv-serie, 2015-)
https://en.wikipedia.org/wiki/Bloodline_(TV_s...
Descender (serie, 2015-)
https://imagecomics.com/comics/series/descend...
Hjältar och monster på himlavalvet (bok-serie, 1981-1995)
https://sv.wikipedia.org/wiki/Maj_Samzelius
Minecraft (spel, 2009)
https://sv.wikipedia.org/wiki/Minecraft
Stjärnhuset (tv-serie, 1981)
https://www.oppetarkiv.se/video/1147821/stjar...
Unge kollar på Star Wars för första gången (Youtube)
https://youtu.be/2_zJVXhEE0U

Visa mer
Kommentarer
8 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?