Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mozilla köper läsa senare-tjänsten Pocket

Webbläsarföretaget Mozilla köper Pocket, en tjänst för att spara artiklar och andra länkar för senare läsning.

När du surfar mobilt och hittar något du vill läsa är det inte alltid att tidpunkten är lämplig. Som en reaktion på detta har ett flertal tjänster uppstått som låter användaren spara undan artiklar och andra länkar för senare åtkomst. Apple har sedan länge byggt in en liknande funktion i webbläsaren Safari som kallas Läslistan. Även Facebook har byggt in liknande funktionalitet.

Bland tjänster från tredje part heter en av de mest kända Pocket, och under sitt tidigare namn Read it Later har tjänsten funnits sedan 2007. Från början var Pocket ett tillägg för webbläsaren Mozilla Firefox, och nu uppger Recode att tjänsten har sålts till just #Mozilla.

Köpesumman är okänd. Enligt rapporten kommer Pocket att fortsätta sin verksamhet som ett underbolag till Mozilla, och grundaren Nate Weiner kommer fortsätta leda arbetet. I dagslägt har Pocket runt 10 miljoner aktiva användare.

Förra året i augusti köpte Pinterest en annan lästjänst, nämligen Instapaper.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.