Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google anklagar Uber för stöld

Googles moderbolag Alphabet stämmer taxitjänsten Uber och anklagar bolaget för att ha stulit teknologi.

Taxitjänsten #Uber har den senaste tiden anklagats för en sexistisk arbetsmiljö, något som lagts till högen av kontroversiella turer kring företaget. Nu har Uber också stämts av Google-koncernen för att ha stulit företagshemligheter, rapporterar Reuters.

Sedan Googles omstrukturering förra året heter moderbolaget Alphabet. Dotterbolaget som ansvarar för utvecklingen av självkörande bilar heter #Waymo, och det är dessa som nu anklagar Uber för teknik-stöld. Närmare bestämt gäller det Waymors användning av LIDAR-teknologi (Light Detection and Ranging) som används för att mäta bland annat avstånd och hastighet. Waymos version av LIDAR är betydligt billigare än tidigare versioner, och anses vara en av företagets viktigaste tillgångar.

I stämningsansökan hävdar Waymo att en tidigare anställd ska ha laddat ner mer än 14 000 konfidentiella filer innan han slutade på företaget i januari 2016. Därefter grundade han ett nytt företag, Otto, som några månader senare köptes av Uber för drygt 6 miljarder kronor. De stulna dokumenten ska ha använts för att snabbstarta Ubers satsning på självkörande fordon.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.