Futurama-spel kan innehålla nya avsnitt

Ännu ett spel baserat på den tecknade tv-serien Futurama är på gång för mobiler, och enligt seriens skapare Matt Groening kan även några nya avsnitt medfölja.

#Futurama är tv-serien som vägrar att dö. Den tecknade satiriska science fiction-serien gick mellan 1999 och 2003 på tv-kanalen Fox men lades ned efter fyra säsonger. Därefter plockades serien upp av Comedy Central och fortsatte där fram till 2013. 2003 kom också ett tv-spel baserat på Futurama.

Förra året släpptes ett mobilspel med titeln Futurama: Game of Drones. Spelet kritiserades dock för att bygga alltför mycket på köp inuti appen, och påminna om Candy Crush. Nu är dock ännu ett spel på gång, och den här gången utlovas en bättre spelupplevelse.

Futurama: Worlds of Tomorrow kommer i sommar och seriens skapare Matt Groening är involverad, liksom många av röstskådespelarna från serien. I en intervju med USA Today lovar Groening också att spelet kan inkludera några nya avsnitt av den kultiga tv-serien. Groenig uppger att han sagt till utvecklarna:

– Åh, ni vill göra ett spel? Det går bra. Men vi kommer att smyga in några fler Futurama-avsnitt där, på vilken enhet nu folk kommer att använda.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.