Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för e-sport. Idag är vi 6 personer: Två fullstack-utvecklare, en backend-utvecklare, en UX-designer och två affärsutvecklare. Teamet håller till i Borlänge, Stockholm, Göteborg och Linköping. Vår vision är att bygga ett hem åt content-skapare, e-sportprofiler och fans - en samlingsplats för allt spel- och e-sportrelaterat innehåll där användaren kan personifiera sin upplevelse. Ett aktivt arbete med att införskaffa kapital pågår samtidigt som vi utvecklar produkten parallellt på vår fritid. Vi har sedan tidigare kontakter med organisationer och aktörer inom branschen och söker nu en erfaren frontend-utvecklare som vill vara med och se till att vi kan leverera produkter och tjänster av toppklass.

Vem är du?
Vi söker någon med gedigen erfarenhet av att utveckla webbapplikationer och som känner sig så hemma i JavaScript-djungeln att den har blivit ett andra hem. Utöver passion™, personlig lämplighet och förmågan att kunna kommunicera och samarbeta är ett intresse för automationer och continious delivery meriterande. Programkod skrivs i JavaScript, närmare bestämt ES6/ECMAScript 2015, tillsammans med Aurelia - ett modernt ramverk för att utveckla single-page applications.

Din roll
Rollen innebär både stor frihet och eget ansvar. Du kommer arbeta tillsammans med våra utvecklare och vår designer och du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av såväl kod som arkitektur och nya features. Därför ser vi gärna ett genuint intresse för gaming och e-sport. Alla i teamet hjälps åt med det som ska göras och därför är förmågan att kommunicera, planera och leverera viktig. Vi förväntar oss att du inledningsvis kan arbeta minst 5 timmar i veckan.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder andelar i ett spännande bolag med en skalbar affärsmodell och en massiv potentiell användarbas. Vi går live med våra första features Q1 2018 så ditt jobb kommer att påverka plattformen direkt. Efter kapitalanskaffning så erbjuder vi också en heltidstjänst där du har möjlighet att jobba hemifrån.

Vi strävar efter ett brett spektrum av erfarenheter och idéer i teamet så vi ser gärna att alla som tror sig kunna bidra söker.

Hör av dig till [email protected] om du tycker att det låter spännande!