Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple TV har redan tagit första steget till att bli en spelkonsol med Apple Arcade och dess App Store, men skall de ta steget längre?

Så här i Corona-tider jobbar många av oss hemma och ens vanliga rutiner är minst sagt lite annorlunda nu.

De populära tangentborden från Brydge kommer nu i nordisk layout till de senaste iPad-modellerna.

Många kameratillverkare har börjat implementera stöd så vanliga kameror kan användas som webbkamera och nu har GoPro hoppat på samma tåg.

Gillar du Google Chrome men tycker att det äter upp ditt arbetsminne och dränerar datorn på batteri? I slutet av sommaren kan det blir bättre.

Denna vecka fokuserar vi helt på rykten och läckor i våran Quiz! Det är en hel del tuffa frågor så se till att gnugga händerna ordentligt innan ni startar.

Vågar vi hoppas på en framtid där AAA-spel släpps samtidigt till Windows och MacOS? Apple försöker underlätta för spelutvecklare med förhoppningen om att detta ska ske.

Macrumors har kommit över dummy-enheter på kommande iPhone 12-serien och storlekarna överraskar. Vilken storlek passar dig?

År har gått sedan första ryktet om att Apple jobbar på ett par egna AR-glasögon men vågar vi tro de senaste ryktena så kanske vi får se dem inom en snar framtid.

Är du orolig för att någon skall ta över din kamera på din MacBook och har satt på ett kameraskydd? Då kan det vara läge att byta ut det mot en bit tejp istället.

Har du köpt ett par AirPods Pro men tycker att de ramlar ut eller inte sitter helt perfekt?

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Samma dag som WWDC drog igång släppte även Apple utvecklarbetor av sina nya operativsystem men nu kan allmänheten också vara med och leka.

Imorgon, det vill säga fredag har Greyhound premiär på Apple TV+ och nu har Apple släppt en ny video.

Det har ryktats ett tag nu att iPhone 12 som lanseras någon gång i höst kommer lanseras utan laddare och hörlurar.