Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 7 började brinna under transport

En användare på Reddit fick sin nya Iphone 7 Plus levererad, men lyckan blev kortvarig då telefonen hade börjat brinna under transporten.

Tidigare har 99mac flera gånger skrivit om Samsungs problem med sin nya mobiltelefon Galaxy Note 7, där flera exemplar fattat eld på grund av felaktiga batterier. Samsung har återkallat Note 7, men även ett exemplar av mobilen Galaxy S7 har enligt uppgift fattat eld.

Nu har även ett fall av en brinnande Iphone 7 rapporterats. Det är på forumet Reddit som användaren Kroopthesnoop publicerat bilder av "en medarbetares" nya Iphone 7 Plus som enligt honom hade fattat eld under leveransen. Enligt inlägget har också #Apple varit i kontakt med den drabbade, och utlovat en ersättningstelefon.

Utifrån bilderna är det svårt att avgöra hur olyckan inträffat, men telefonen är bucklig på baksidan och kartongen skadad vilken kan tyda på att enheten utsatts för fysisk åverkan utifrån. Än så länge finns det inga fler fall rapporterade av att en #Iphone 7 fattat eld, så detta tycks vara en isolerad händelse. 99mac kommer dock att följa utvecklingen, och rapportera vidare om det skulle visa sig att problemet beror på en defekt i batteriet, liknande vad som hände med Samsung Galaxy Note 7.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.