Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple inleder samarbete med Deloitte

Apple inleder ett omfattande samarbete med Deloitte, ett av världens största konsultbolag. Bland annat ska en särskild avdelning hjälpa företag att använda IOS i sitt arbete.

#Apple meddelar att de inlett ett partnerskap med det multinationella konsultbolaget #Deloitte. Det senare kommer att skapa en egen avdelning där mer än 5 000 strategiska rådgivare ska hjälpa företag att "ändra arbetssätt" genom att uppdatera till Apple-teknik.

Deloitte kommer också att erbjuda en ny service som kallas Enterprise Next, som ska hjälpa konsultjättens klienter att utnyttja ekosystemet runt IOS bättre, både vad gäller mjukvara och hårdvara. Apples vd Tim Cook säger i ett pressutskick:

– Iphone och Ipad förändrar hur människor överallt får jobb gjort. Genom det här partnerskapet kan vi hjälpa ännu fler företag att komma åt de otroliga möjligheter som bara Apples ekosystem kan leverera.

Deloitte kommer med Enterprise Next bland annat att erbjuda workshops och rådgivning, men också egna utvecklare och designers som kan hjälpa klienter att skapa egna IOS-appar för sin verksamhet.

Apple har de senaste åren satsat på att nå fler kunder inom företagsvärlden. 2014 inleddes ett samarbete med IBM, där de båda jättarna tillsammans skulle utveckla IOS-appar integrerade med IBM:s affärstjänster och erbjuda Apples lösningar till företag.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.