Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya Beats-lurar till Iphone 7

Det vankas nytt från Beats. En ny modell hörlurar förväntas presenteras i samband med lanseringen av Iphone 7 nästa vecka.

I början av denna vecka tillkännagav Apple när deras media-event för att lansera Iphone 7 ska äga rum. Den sjunde september vid 19:00 svensk tid smäller det. Nu rapporterar Macrumors att minst en ny modell av hörlurar från Beats by Dre sannolikt kommer att presenteras under eventet.

Ursprungligen var det den franska webbplatsen Igeneration som av misstag fick e-post av Beats PR-grupp. I meddelandet stod det att ett urval av nya #Beats by Dre-modeller kommer att visas upp under evenemanget.

Texten avslöjar dock inget om vilka modeller som kommer att presenteras, men en möjlighet finns att #Apple dels kommer att lansera trådlösa hörlurar, dels hörlurar som är anpassade till att kopplas in via Lightning-anslutningen snarare än genom hörlurskontakten.

Det sistnämnda rimmar väl med tidigare rykten om att Apple kommer ta bort just det klassiska 3,5 mm-uttaget. Fokus ska istället ligga på ljud trådlöst eller via Lightning-kontakten, med eller utan adapter.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.