Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Yahoo sålt för 4,8 miljarder dollar

Yahoo säljer sin kärnverksamhet till Verizon för 4,8 miljarder dollar. Detta gör att Yahoo efter 20 år som självständiga nu inte längre kommer driva sin verksamhet själva.

Den amerikanska telefonoperatören Verizon köper Yahoos kärnverksamhet. Yahoos vd Marissa Mayer skriver i sitt öppna brev till Yahoos anställda att:

"Yahoo är ett företag som förändrade världen. Före Yahoo var internet ett statligt forskningsprojekt. Yahoo humaniserade och populariserade webben, e-post, sök, realtidsmedia och mer."

DN Ekonomi rapporterade under måndagen att #Yahoo gått med på att sälja sin kärnverksamhet till Verizon för 4,8 miljarder dollar, motsvarande 41,5 miljarder kronor. En gång i tiden var Yahoo lika stora som Google eller Facebook är i dag och 2008 erbjöd Microsoft 44,6 miljarder dollar i pengar och aktier. Då beslutade Yahoos styrelse att inte sälja eftersom de menade att Microsoft underskattade vad Yahoo vad värt.

Verizon köper inte hela företaget, men affären innebär att Yahoo inte längre kommer driva sin egen verksamhet. Verizon har dock uppgett att de planerar att behålla varumärket. Marissa Mayer fortsätter i sitt brev:

"Den här affären är inte bara ett viktigt steg i vår plan att låsa upp aktieägarvärde för Yahoo, det är också ett fantastiskt tillfälle för Yahoo att bygga vidare på och accelerera vårt arbete inom mobilt, video, "native advertising" och socialt. Som ett av de största telekommunikationsbolagen i världen, öppnar Verizon upp dörren till omfattande distributionsmöjligheter."

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.