Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pokémon Go släppt i flera europeiska länder

Pokémon Go fortsätter sin långsamma lansering runt om i världen och finns nu officiellt i Europa – men Sverige saknas än.

Mobilspelet #Pokémon Go har officiellt släppts i delar av Europa. Tidigare i veckan kunde spelare i Tyskland och Storbritannien ladda ned appen för IOS eller Android, och nu kan också Italien, Portugal och Spanien läggas till listan.

Att spelet inte officiellt är lanserat i Sverige har inte hindrat sugna spelare från att testa, det finns fungerande metoder för att komma runt landsspärrarna för både IOS och Android. 99mac-redaktionen har sett flera människor med mobilerna i högsta hugg på jakt efter digitala monster i Stockholm.

Utvecklarna Niantic som gjort spelet tillsammans med The Pokémon Company och Nintendo planerar att så snart som möjligt ha spelet ute på 200 marknader – där Sverige är en hoppas vi – men har fått dra ner på lanseringstakten för att hinna växla upp serverkapaciteten för att ta hand om alla spelare.

Spelet är gratis att ladda ned, men erbjuder sedan köp inuti appen. Enligt en del rapporter drar det in mer än 1,5 miljon dollar i intäkter dagligen. Nintendos aktie har också stigit i värde med 80 procent sedan spelets lansering.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.