Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie släpper batteriskal som laddar Iphone trådlöst

Mophies senaste batteriskal för Iphone 6S och 6S Plus ger extra batteritimmar, skyddar telefonen och kan laddas trådlöst.

Ett extra batteri kan vara räddningen när du har långa dagar borta från telefonens laddare framför dig. Mophie är en av de populäraste tillverkarna av skal med inbyggda batterier och är nu tillbaka med en ny variant för Iphone 6S och 6S Plus som heter Juice pack wireless.

Skalet är gjort för att skydda telefonen inuti och erbjuder omkring 50 procent extra batteritid (Iphone 6/6S: 1 560 mAh, Iphone 6 Plus/6S Plus: 2 420 mAh). Praktiskt nog kan det också laddas trådlöst så du slipper fippla med en sladd för att ladda på med mer ström. Mophie kallar systemet för Charge Force och erbjuder en egen laddningsdocka, men skalet fungerar också med befintliga dockor som börjat dyka upp på bland annat flygplatser och caféer, inklusive sådana som har stöd för Qi-standarden.

Mophie vill ha 130 euro för skalet en laddningstation och ytterligare 40 euro om du vill ha en extra laddningstation.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.