Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skicka egna svar från Pebble med ny uppdatering

En ny uppdatering till smarta klockan Pebble ger urtavlor med hälsodata och ger IOS-användare möjligheten att skicka egna svar direkt från klockan.

En av Apples största konkurrenter när det gäller #Apple Watch är Pebble. En ny uppdatering till #Pebble kommer med nya funktioner som gör deras klockor ännu mer konkurrenskraftiga mot Apples alternativ. Pebble uppdaterar både den tillhörande appen och klockorna firmware och bjuder på flera förbättringar till bland annat Hälsa och Meddelanden.

När det gäller klockans hälsofunktioner har företaget gjort ett nytt så kallat API som låter utvecklare använda hälsodata från klockan direkt på urtavlor och en kategori för dessa kommer att dyka upp i appen "snart", enligt ett blogginlägg. Klockornas hälsofunktioner är också överlag mer stabila och kan nu också visa antal steg i kilometer.

Sedan tidigare har Android-användare kunnat skicka egna svar på meddelanden direkt från klockan, och den funktionaliteten kommer nu också till IOS-användare. Det här är en funktion som funnits med sedan starten för Apple Watch.

Snart är det alla hjärtans dag och det uppmärksammar Pebble med en rea där köpare får två klockor till ett rabatterat pris. De två klockorna kostar nu 360 dollar exklusive frakt, nedsänkt från normala priset 500 dollar. Det motsvarar omkring 3 000 kronor exklusive moms och frakt. Det går också att köpa en klocka med ett extra armband för 241 dollar, nedsänkt från 280 dollar.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.